woensdag 29 januari 2014

knijperzak


In mijn grote gezin ( 6 personen ) zijn er een aantal huishoudelijke apparaten die ik niet kan missen. Waaronder de droger. Maar helaas had nu juist deze besloten om zijn werk neer te leggen. Dus moest ik nood gedwongen de was weer lekker "ouderwets"ophangen.

Ik vond dat mijn net gekochte knijpers wel een leuke opberg plek konden gebruiken. Nu stond iets maken van tafelzeil al lang op mijn knutselverlanglijstje, dus kon ik dit mooi combineren.

Wat stukken tafelzeil gekocht, wat band op de markt gescoord en het naaimachine uit de mottenballen gehaald ( heb een beetje een haat / liefde verhouding met de naaimachine ). Na wat gepuzzel met wasknijpers ( ze zijn niet alleen goed om de was op te hangen ) ben ik begonnen aan mijn eigen wasknijper zak.


Al gaande weg kreeg ik de smaak te pakken en in een voor mij verbazingwekkend tempo was daar mijn iets wat "foute" wasknijper zak klaar.

Het ophangen van de was werd een klein beetje een feestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten