dinsdag 1 mei 2012


Made by Esther, de naam zegt het al. Vanaf vandaag zijn mijn zelfgemaakte creaties ( gehaakt of anders ) op deze site te zien.


De patronen en idee├źn die ik gebruik haal ik van internet, uit boekjes of tijdschriften. De meeste patronen komen van de Echtstudio, Christel Krukkert of gevonden op internet. Inmiddels durf ik dingen aan te passen aan een patroon zodat er een hele nieuwe creatie uit voort komt. Die ik dan hier voortaan zal laten zien ( ook blijf ik de "gouwe ouwe "nog maken ).


Hopelijk heb je net zo veel plezier in het bekijken van alles, als ik heb in het maken. En als je er iets leuks tussen ziet zitten, wil ik het best ( tegen een kleine vergoeding ) voor jou nog een keer maken.
Voor tips, opmerkingen of vragen kun je me mailen op info@made-by-esther.nl.

1 opmerking:

  1. Ja, Esther is eindelijk online met haar mooie spulletjes! Gefeliciteerd met deze prachtige website!
    Groetjes, Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen